Întâlnire româno-bulgară la CJ Dolj

intalnire (4)

Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Dolj Cosmin Vasile a primit, miercuri, vizita unei delegații a municipalității din localitatea Vărșeț (Bulgaria), la întâlnire luând parte reprezentanți ai aparatului de specialitate al CJ și ai unor instituții din subordine.

Discuțiile purtate cu această ocazie au vizat posibilități de implementare a unor proiecte comune, cu finanțare din fonduri europene, prin Programul Interreg V-A România – Bulgaria.  La întâlnirea desfășurată în sala de ședințe a instituției au mai participat Dana Băluță, directorul Direcției Afaceri Europene, Ileana Măjină, consilier al președintelui CJ Dolj, Emilia Florea, directorul Centrului Județean pentru Protecția Naturii, Turism și Dezvoltare Rurală Durabilă Dolj, Lucian Dindirică, directorul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman“, și Aurelian Popescu, șeful Secției de Științele Naturii a Muzeului Olteniei Craiova, în timp ce delegația din Bulgaria a fost condusă de primarul localității Vărșeț, Ivan Mihailov Lazarov.
Comenteaza acum

Alte stiri

19 iunie 2017

Bancul zilei

Cinci canibali se angajează pe post de ingineri la o companie. La „ceremonia“ de primire, directorul general le ţine un discurs: – Acum, că sunteţi parte din echipa noastră, ne aşteptăm să vă integraţi cât mai repede. Aici se pot

Sumarul ediției de luni, 24 iulie 2017

Top