10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Un bărbat a aflat de la doctorul de familie că în sistemul informatic apare decedat de o lună

Dolj: Un bărbat a aflat de la doctorul de familie că în sistemul informatic apare decedat de o lună

Daniel Burchel,  un bărbat de 40 de ani din oraşul doljean Filiaşi, a aflat de la medicul de familie, la care s-a prezentat pentru a cere o trimitere către un laborator de analize, că în baza de date a acestuia figurează ca fiind decedat de o lună. ”Am rămas consternat. Doamna doctor mi-a spus că figurez ca decedat de o lună şi nu îmi poate elibera trimiterea (…) Am mers la Casa de Asigurări de Sănătate să văd dacă nu cumva de la ei este problema. La ei figurez viu. „, a spus bărbatul pentru News.ro.

Medicul de familie a declarat că nu îşi poate explica situaţia şi că sistemul informatic ”dă erori”. La recomandarea reprezentanţilor societăţii la care lucrează, bărbatul a depus o solicitare scrisă la cabinetul medicului de familie, la Casa de Asigurări de Sănătate Dolj, dar şi la Casa Judeţeană de Pensii Dolj pentru a afla cine l-a declarat decedat şi pe baza cărui document s-a înregistrat moartea sa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS