17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE - Craiova: Accident rutier pe strada Pelendava. O persoană a rămas încarcerată într-o mașină

UPDATE – Craiova: Accident rutier pe strada Pelendava. O persoană a rămas încarcerată într-o mașină


UPDATE 18:50: Victima accidentului a fost scoasă dintre fiarele contorsionate ale maşinii. Este vorba de şoferul Loganului, un bărbat de 33 de ani, aflat în stare gravă. Acesta a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova. În autobuzul lovit de maşină nu se aflau călători. Nu există alte victime ale accidentului. Circulaţia pe strada Pelendava s-a desfăşurat cu greutate timp de o oră.

17:41 Un accident rutier s-a produs în urmă cu puţin pe strada Pelendava din Craiova. Potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii rutieri, şoferul unui autoturism Logan a pierdut controlul direcţiei într-o curbă, din cauza vitezei excesive, a pătruns pe contrasens şi a lovit un autobuz după care a ricoşat într-o altă maşină. O persoană a rămas încarcerată în autoturismul Logan. La faţa locului, intervin pompierii de la Detaşamentul 1 Craiova şi o ambulanţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS