Dolj: Trei tineri au fost arestaţi după ce au lovit un bătrân şi i-au furat banii

Polițiștii au introdus în arestul inspectoratului trei doljeni bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată și instigare la infracțiunea de tâlhărie calificată, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Joi, 16 februarie, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraş Segarcea şi Secţiei 13 Poliţie Rurală Segarcea, în urma activităților specifice desfășurate, i-au identificat și condus penru audieri pe Cristian C., de 31 de ani, Ș.O. şi B.F., ambii de 17 ani, toţi din comuna Valea Stanciului, județul Dolj.

Din investigațiile polițiștilor a rezultat faptul că, în noaptea de 15 spre 16 februarie, în jurul orei 03.45, cei doi minori de 17 ani, au pătruns în imobilul unui bărbat de 67 de ani, din Valea Stanciului l-au lovit și i-au furat suma de 1.000 lei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Segarcea a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de cei doi doljeni de 17 ani pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, iar față de C.CRISTIAN pentru săvârșirea infracțiunii de instigare la infracțiunea de tâlhărie calificată.


De asemenea, prin extinderea cercetărilor, în sarcina celor trei inculpați s-au mai reținut două infracţiuni de furt calificat, reușindu-se recuperarea a 90 % din prejudiciul de 7.000 lei. Cei trei inculpaţi au fost reținuți şi prezentaţi Judecătoriei Segarcea cu propunere de arestare preventivă, instanţă care a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

Polițiștii i-au introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dolj pe cei trei doljeni urmând ca investigațiile să fie continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.


Comenteaza acum

Alte stiri

28 martie 2017

IPJ Dolj: Doi tineri din Craiova, reţinuţi pentru tâlhărie

Polițiștii craioveni au reținut, luni după amiază, doi tineri pentru comiterea mai multor tâlhării, dar și pentru tentativă la tâlhărie, aceștia fiind introduși în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, anunţă IPJ. ...
18 martie 2017

Codruţ şi-a câştigat în instanţă dreptul la educaţie

Instanţa a dispus, săptămâna aceasta, ca măsură de urgenţă, transferul lui Codruţ de la Şcoala Lipovu la cea din Segarcea, chiar şi fără acceptul tatălui său, care este reprezentantul lui legal. Elev în clasa a VIII-a, băiatul este purtat de

Sumarul ediției de miercuri, 29 martie 2017

Top