20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Reţinut de poliţie după ce a fugit de la locul accidentului pentru că era beat şi fără permis

Craiova: Reţinut de poliţie după ce a fugit de la locul accidentului pentru că era beat şi fără permis

Polițiștii rutieri au reținut, pentru 24 de ore, un mehedințean, de 39 de ani, cercetat pentru comiterea a trei infracțiuni. Bărbatul, P. Condel, din comuna Gogoşu, județul Mehedinţi, a lovit, pe 11 februarie, un autoturism condus de B. Ecaterina, de 29 de ani, chiar în intersecţia străzilor Ştirbei Vodă şi Siretului, din cauza vitezei excesive.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a şoferiţei şi a încă două craiovence aflate în autoturism. Imediat după producerea accidentului, bărbatul a părasit locul faptei, fără acordul ofițerilor poliţiei rutiere, întorcându-se la în jurul orei 02.30. De asemenea, din investigații a rezultat faptul că acesta avea permisul de conducere reţinut, iar la testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Ieri, în baza probatoriului administrat în cauză de polițiștii de cercetare penală din cadrul Biroul Rutier Craiova, s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de suspect şi reţinerea acestuia pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul de către o persoană având suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliţie.
Suspectul a fost introdus în arestul inspectoratului, urmând ca astăzi să fie prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS