16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovenii care au furat siglele unor autoturisme de lux, reținuți de poliţie

Craiovenii care au furat siglele unor autoturisme de lux, reținuți de poliţie

Cei doi tineri prinşi, duminică noaptea, imediat după ce au furat siglele unui autoturism de lux din Craiova au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Polițiștii au stabilit că aceștia, în aceeaşi noapte, au mai sustras o siglă de la un alt autoturism de lux parcat pe strada Maramureş din Craiova.
Prejudiciul de 600 lei a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanelor vătămate, iar în baza probatoriul administrat şi analizat cu procurorul de caz a fost dispusă continuarea urmăririi penale faţă de suspecţi sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat.
Cei doi suspecţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore de către lucrătorii Secţiei 3 Poliţie Craiova şi introduşi în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dolj.
Reamintim faptul că, în noaptea de 5 spre 6 februarie, în jurul orei 03.00, o echipă de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție în timp ce executau serviciul de patrulare, pe strada Grigore Pleșoianu, a observat un autoturism care circula cu luminile stinse, iar la vederea autospecialei de poliție a mărit brusc viteza de deplasare. Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului, totodată fiind puse în funcțiune a semnalelor acustice și luminoase, astfel că, la scurt timp s-a reușit blocarea în trafic a vehiculului.
La volan polițiștii l-au identificat pe Mădălin Marian Poenaru, de 21 de ani, iar pe locul din dreapta față a fost identificat Adrian Eduard Zaharia, de 23 de ani, ambii din Craiova.
În urma controlului efectuat în interiorul autoturismului au fost găsite două sigle de la autoturisme de lux. După verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că acestea au fost sustrase de către craioveni, în aceeași noapte, de la un autoturism parcat pe strada Grigore Pleșoianu din Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS