10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPrinşi în trafic după ce au furat siglele unui autoturism de lux din Craiova

Prinşi în trafic după ce au furat siglele unui autoturism de lux din Craiova

O echipă de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție aflată în timpul serviciului de patrulare, pe strada Grigore Pleșoianu, a observat, noaptea trecută, în jurul orei 03.00, un autoturism care circula cu luminile stinse, iar la vederea autospecialei de poliție a mărit brusc viteza de deplasare.
Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului, fiind puse în funcțiune a semnalelor acustice și luminoase, astfel că, la scurt timp s-a reușit blocarea în trafic a vehiculului.
La volan polițiștii l-au identificat pe Mădălin P., de 21 de ani, iar pe locul din dreapta față a fost identificat Adrian Z., de 23 de ani, ambii din Craiova.
În urma controlului efectuat în interiorul autoturismului au fost găsite două sigle de la autoturisme de lux, iar în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că acestea au fost sustrase de către cei doi, în aceeași noapte, de la un autoturism parcat pe strada Grigore Pleșoianu din Craiova.
Pe numele celor doi tineri a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat, iar cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS