20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljean reţinut pentru 24 de ore după ce a accidentat mortal o femeie

Doljean reţinut pentru 24 de ore după ce a accidentat mortal o femeie

Polițiștii doljeni au fost sesizaţi, duminică, 05.02.2017, în jurul orei 19.30, prin numărul de urgenţă 112 cu privire la faptul că, pe DN 56, în localitatea Galicea Mare, s-a produs un accident de circulaţie cu victime. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Băileşti care, în urma primelor cercetări, a stabilit faptul că Florin P., de 25 de ani, din comuna Moţăţei, Dolj, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce, a condus un autoturism, iar pe fondul vitezei neregulamentare a accidentat-o mortal pe Constanţa C., de 69 ani, din Galicea Mare, care se deplasa pe marginea părţii carosabile.
După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, dar a revenit ulterior. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. În baza probatoriului administrat de polițiștii doljeni pe numele doljeanului de 25 de ani a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui autoturism cu permis suspendat, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preveniv Dolj.
Potrivit poliţiştilor, în momentul în care tânărul de 25 de ani a abandonat maşina la locul comiterii accidentului, acesta a fugit la un service din comună de unde şi-a sunat fratele pentru a-i veni în ajutor. Ulterior, autorul însoţit de fratele acestuia s-au întors la locul accidentului unde au încercat să inducă în eroare poliţiştii, în sensul că, fratele autorului a încercat să ia asupra lui vinovăţia producerii evenimentului rutier.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS