17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAJOFM Dolj prelungeşte termenul de selecţie de muncitori pentru domeniul agricol din Portugalia

AJOFM Dolj prelungeşte termenul de selecţie de muncitori pentru domeniul agricol din Portugalia

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj anunţă prelungirea, până pe data de 10.02.2017,a perioadei de înregistrare în vederea participării la selecţia organizată pentru domeiul agricol (cules de zmeură) în Portugalia.
Sunt disponibile 300 locuri de muncă, 280 de locuri pentru culegători de zmeură şi 20 de locuri pentru şefi de echipă.
Durata contract este de aproximativ 3 luni (pentru culegători zmeura) și aproximativ 3-6 luni (pentru șefi de echipă), cu posibilitate de integrare permanentă în cadrul companiei. Timpul de lucru este de 40 de ore/saptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcție de producție, să se efectueze ore suplimentare. Data estimată de angajare este sfârșitul lunii februarie, începutul lunii martie 2017.
Sunt solicitate persoane fără cazier, apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experiență în agricultură / experiență recoltarea zmeurei sau în munca în sere. Angajatorul asigură cazare contra cost – 1 euro/zi. Angajatorul oferă plata în avans a drumului până în Portugalia, iar aceasta se deduce din primele salarii. Angajatorul asigură călătoria înapoi acasă, în cazul în care angajatul rămâne până la sfârșitul campaniei. Salariul de bază pentru culegătorii zmeura (săptămâna de lucru 40 ore, 5 zile lucrătoare): 618,33 euro/brut/lună; salariul pentru culegători zmeura cu ore suplimentare (48 de ore săptămâna de lucru, 6 zile lucrătoare): 718,33 euro/brut/lună. Salariul pentru șefi de echipă: minim 691.71 euro/brut/lună – maxim 1227 euro/brut/lună.
Cunoaşterea limbii engleze sau spaniole reprezintă un avantaj, dar nu este obligatorie.
Persoanele cu domiciliul în județul Dolj care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj, tel: 0251 306 100, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinatate
Înscrierea în baza de date pentru muncă în străinatate se realizeaza pe baza următoarelor documente: copie CI/BI şi CV EUROPASS în limba română.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS