Craiova: Prinşi în flagrant după ce furaseră roţile unui autoturismO patrulă de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție, în timp ce efectua azi noapte serviciul de patrulare pe Bld. Dacia, a oprit în trafic pentru verificări un autoturism în care se aflau doi tineri: P. Gigel, de 19 ani și B. Alin, de 22 de ani.

În urma controlului efectuat de polițiști, în autoturism, au fost găsite patru roți prevăzute cu jante din aliaj și anvelope mărimea 215/65/19, precum și mai mulți bolțari a căror proveniență nu au putut-o justifica.


În urma verificărilor efectuate în zona de responsabilitate, într-o parcare a fost găsit un autoturism căruia îi lipseau cele patru roți fiind suspendat pe bolțari. Persoanele depistate, autoturismul și bunurile găsite în acesta au fost conduse la sediul Secției 4 Poliție pentru continuarea cercetărilor. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru stabilirea și documentarea activității infracționale.


Comenteaza acum

Alte stiri

16 iulie 2018

Craiova: Conducea un autoturism neînmatriculat

Poliţişti din cadrul Secției 6 Craiova au oprit, ieri, pentru control un autoturism, condus de către un tânăr de 18 ani, din comuna Bucovăț. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că autorizația de circulație provizorie era ...

Sumarul ediției de joi, 19 iulie 2018

Top