Trei minori sunt cercetați pentru tentativă furt din auto

O patrulă de siguranţă publică din cadrul Secției 3 Poliție, aflată în serviciul de patrulare, s-a sesizat, ieri, din oficiu cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe Calea București – zona ”Viitorul”, un grup de tineri la vederea ehipajului au fugit.

Polițiștii au procedat la urmărirea acestora, solicitând sprijinul celorlalte patrule aflate în teren, iar la intersecţia străzilor Dezrobirii cu Frații Goleşti, un echipaj al Biroului Rutier l-au prins pe S.A., de 13 ani, din Craiova.

Acesta a fost preluat de către lucrătorii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 3 Poliție care au stabilit în urma investigațiilor faptul că, în noaptea de 24/25.01.2017, S.A. împreună cu minorii C.A., de 14 ani, din Craiova şi R.G., de 15 ani, din Băilești au spart geamurile portierelor şi au pătruns în trei autoturisme fără a sustrage bunuri, fiind depistați de polițiști.


Polițiștii au întocmit dosar de cercecetare penală și sunt continuate investigațiile în vederea documentării întregii activități infracționale a celor trei minori.Comenteaza acum

Alte stiri

15 august 2017

Craiova: Prinsă în flagrant furând din magazin

Polițiștii Secției 3 Craiova au fost sesizați, ieri după amiază, de un agent de securitate al unui magazin despre faptul că o tânără a sustras mai multe articole de îmbrăcăminte din incinta magazinului. Echipa de polițiști ajunsă la locația ...

Sumarul ediției de duminică, 20 august 2017

Top