Trei minori sunt cercetați pentru tentativă furt din autoO patrulă de siguranţă publică din cadrul Secției 3 Poliție, aflată în serviciul de patrulare, s-a sesizat, ieri, din oficiu cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe Calea București – zona ”Viitorul”, un grup de tineri la vederea ehipajului au fugit.

Polițiștii au procedat la urmărirea acestora, solicitând sprijinul celorlalte patrule aflate în teren, iar la intersecţia străzilor Dezrobirii cu Frații Goleşti, un echipaj al Biroului Rutier l-au prins pe S.A., de 13 ani, din Craiova.

Acesta a fost preluat de către lucrătorii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 3 Poliție care au stabilit în urma investigațiilor faptul că, în noaptea de 24/25.01.2017, S.A. împreună cu minorii C.A., de 14 ani, din Craiova şi R.G., de 15 ani, din Băilești au spart geamurile portierelor şi au pătruns în trei autoturisme fără a sustrage bunuri, fiind depistați de polițiști.


Polițiștii au întocmit dosar de cercecetare penală și sunt continuate investigațiile în vederea documentării întregii activități infracționale a celor trei minori.


Comenteaza acum

Alte stiri

17 iulie 2018

Poliţiştii recomandă: Conduceţi preventiv vara

Poliţiştii vâlceni au transmis câteva recomandări pentru şoferi şi au expus elementele care generează pericole. Printre acestea se numără: – motorul se supraîncălzeşte în localităţile urbane unde traficul se desfăşoară pe sectoare lungi cu ...

Sumarul ediției de joi, 19 iulie 2018

Top