6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: 350 de clienţi casnici şi non-casnici au rămas fără gaze

Dolj: 350 de clienţi casnici şi non-casnici au rămas fără gaze

Distrigaz Sud Reţele a anunţat că este sistată alimentarea cu gaze naturale în anumite localități din județul Dolj, în urma unei avarii apărute în sistemul de transport a gazelor naturale, exploatat de către compania PETROM. Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale pentru clienţii din localitățile Melinesti, Negoesti și Bodăești începând de ieri, 22 ianuarie, ora 20:30. În urma acestei situații, circa 350 de clienți casnici și non-casnici sunt afectați.
Echipele companiei PETROM sunt în curs de remediere a problemei tehnice identificate.
De asemenea, echipele Distrigaz Sud Rețele sunt mobilizate pe teren pentru a asigura reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați, preconizată pentru astăzi începând cu ora 12.00.
Clienţii trebuie să verifice că aparatele de consum sunt închise, inclusiv aparatele automatizate şi cele cu flacără de veghe.
În momentul în care se va face realimentarea cu gaz, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.
Dacă mirosul de gaze din încăperi persistă, în ciuda respectării acestor măsuri, clienţii pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgenţă al Distrigaz Sud Reţele la numărul unic 021 9281.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS