Craiova: Gorjean în arest pentru mai multe furturi de oglinzi ale unor autovehicule

Polițiștii Secției 4 Craiova cu sprijinul specialiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic au reușit ieri să identifice autorul unor furturi de oglinzi retrovizoare ale unor autovehicule parcate în municipiul Craiova.

În data de 31 decembrie 2016, polițiștii Secției 4 Craiova au fost sesizați, de doi craioveni, cu privire la faptul că, în noaptea de 29/30.12.2016, persoane necunoscute, au sustras geamurile oglinzilor retrovizoare de la autoturismele acestora, parcate în fața imobilelor în care locuiesc.

Polițiștii l-au identificat și condus pentru audieri pe P. Dan, de 45 de ani, din Tîrgu Jiu, județul Gorj, care pe parcursul audierilor a recunoscut comiterea faptelor.


Oglinzile sustrase au fost recuperate de polițiștii craioveni și restituite persoanelor vătămate, iar în baza probatoriului administrat de polițiști, faţă de persoana în cauză s-a dispus începerea urmăririi penale în calitate de suspect şi a fost introdus în C.R.A.P. Dolj pe bază de ordonanţă de reţinere.

Cel în cauză urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de marţi, 22 august 2017

Top