Avarie la conducta de transport apă potabilă Izvarna – Craiova. Mai multe localităţi rămân fără apăCompania de Apă Oltenia a anunțat întreruperea alimentării cu apă potabilă în localitățile de pe traseul conductei de transport apă potabilă Izvarna – Craiova în intervalul miercuri, 18 ianuarie, ora 9.00 – joi, 19 ianuraie, ora 24:00, pentru remedierea unei avarii la această conductă, produsă în Comuna  Plopșoru, Satul Olari, județul Gorj, la intersecția DN6 cu Drumul de exploatare minieră Urdari.

Datorită adâncimii foarte mari de pozare, se va interveni pe interiorul conductei de transport. Concomitent se vor executa și alte lucrări de întreținere și reparații pe toată lungimea traseului conductei.

În județul Gorj se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în următoarele localități:

1. Comuna Tismana;

2. Comuna Godineşti;

3. Comuna Ciuperceni;

4. Comuna Câlnic;

5. Comuna Teleşti;

6. Oraşul Rovinari;

7. Comuna Bâlteni;

8.  Comuna Plopşoru;


9. Comuna Brăneşti;

10. Comuna Ţânţăreni.

În judeţul Dolj se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în următoarele localități:

1. Oraşul Filiaşi;

2.  Comuna Brădeşti;

3. Comuna Coţofenii din Faţă;

4. Comuna Almăj;

5. Comuna Işalniţa;

6. Comuna Coțofenii din Dos.

În Municipiul Craiova apa potabilă va fi furnizată în regim normal, fără restricții. Utilizatorii de apă potabilă din localitățile menționate trebuie să-şi asigure rezerve de apă potabilă pentru nevoile curente. Compania de Apă Oltenia va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului public de distribuție.


Comenteaza acum

Alte stiri

17 ianuarie 2018

Adjuncţi noi la IPJ Dolj

Echipa managerială a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj a fost completată, începând cu data de 11.01.2018, prin împuternicirea comisarului de poliţie Dan Adrian şi a comisarului-şef de poliţie Dumitrescu Laurenţiu Bănuţ în funcţiile de ...

Sumarul ediției de miercuri, 17 ianuarie 2018

Top