Dolj: Prinşi conducând fără permis

Polițiști din cadrul Secţiei 15 Rurală Filiaşi l-au depistat, ieri, pe P. Mădălin, de 22 de ani, din comuna Secu, Dolj în timp ce conducea un autoturism, pe D.J. 606 C, Argetoaia-Secu, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis pentru nicio categorie.

Aseară, în jurul orei 23.30, o echipă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 5 Poliţie în timp ce executa serviciul de patrulare, pe Calea Severinului, a oprit pentru control un autoturism condus de B. Florin, de 33 de ani, din comuna Ișalnița, Dolj care avea permisul de conducere anulat din data de 07.06.2013, în baza unei sentinței penale a magistraților din cadrul Curții de Apel Craiova.


Polițiștii craioveni i-au întocmit celui în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice cu permis anulat.Comenteaza acum

Alte stiri

18 august 2017

Vâlcea: Material lemnos confiscat la Buneşti

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Băile Govora și cei din cadrul Postului de poliție Bunești, însoțiți de jandarmi din cadrul I.J.J.Vâlcea au depistat, ieri, o autoutilitară în care se transporta material lemnos fără documente ...
18 august 2017

Gorj: Autoturism în flăcări, la Runcu

Un autoturism arde în comuna gorjeană Runcu, satul Bâlta. Pompierii din Târgu Jiu intervin în zonă cu o autospecială pentru lichidarea incendiului.

Sumarul ediției de sâmbătă, 19 august 2017

Top