17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljean reţinut pentru mai multe furturi

Doljean reţinut pentru mai multe furturi

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale l-au depistat aseară pe P. Constantin, de 34 ani, din comuna Giurgița, Dolj, bănuit de comiterea mai multor furturi din buzunare.
Din investigațiile polițiștilor și probele administrate a rezultat faptul că acesta, în ultima lună, a sustras trei telefoane mobile din buzunarele unor craiovence, profitând și de neatenția acestora care se aflau la cumpărături în diferite magazine din zona centrală a municipiului Craiova sau în Mall.
În sarcina suspectului au fost reținute săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și furt, iar în baza probatoriului administrat s-a dispus continuarea urmăririi penale și s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore pe bază de ordonanţă.
Polițiștii l-au încarcerat pe tânărul de 34 de ani în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dolj, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă.

Sfaturi ale politistilor menite să îi ţină departe pe hoţii care fură din buzunare:
– când vă aflaţi la cumpărături sau cu orice altă ocazie nu lăsaţi niciodată să se vadă câţi bani aveţi la dumneavoastră, sau ce fel de bunuri de valoare;
– ţineţi-vă poşeta, geanta sub braţ având permanent control asupra ei;
– nu ţineţi banii, actele sau portofelul în buzunare exterioare;
– nu vă lăudaţi persoanelor necunoscute cu valorile pe care le aveţi la dumneavoastră.
Este bine de ştiut că hoţii care fură din buzunare caută spaţiile restrânse. Evitaţi, prin urmare, mulţimile şi ţineţi necunoscuţii la o distanţă apreciabilă.
Ţineţi minte: din cauza neatenţiei în fiecare moment puteţi deveni victima unui furt!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS