16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Trei drumuri judeţene rămân închise

Dolj: Trei drumuri judeţene rămân închise

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj împreună cu administratorul drumului au luat măsura menţinerii închiderii următoarelor tronsoane de drumuri judeţene din cauza vântului care a spulberat  zăpada:
DJ561:
– E Băileşti – Seaca de Câmp
– H Măceşu de Sus – Măceşu de Jos
DJ552:
– D Vârtop – Giubega
– A Perişor – Boureni
– B Verbiţa – Pleniţa
DJ 553 : Poiana Mare –Maglavit

Echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină în 33 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.
În data de 09.01.2017, începând cu ora 18.33, au fost constituite şi puse în mişcare, pentru a interveni în sprijin, la I.S.U. Brăila următoarele echipaje:
– Autospeciala cu capacitate mărită de trecere (şenilată /UTV) + peridoc, încadrată cu conducător utilaj şi paramedic, dotat cu rucsac medical pentru acordarea primului ajutor calificat;
-1 Autospecială transport personal şi victime multiple, încadrată cu conducător autospecială şi paramedic.
În localitatea Negoi, s-a intervenit cu un echipaj de prim-ajutor de la Secția de Pompieri Băilești și un utilaj de deszăpezire din cadru SC Lucrări dumuri și poduri SA, pentru acordarea primului – ajutor la un copil de 9 luni, care prezenta stare febrilă și tuse, fiind transportat la Centrul de Primire Urgențe Băilești.
Tot ieri, s-a intervenit în localitatea Moțăței Gară, pentru degajarea unui autoturism cu două persoane rămas înzăpezit cu 1 utilaj și 2 voluntari din cadrul Comitetul Local pentru Situații de Urgență Moțăței

SITUAŢIA CAZURILOR SOCIALE :
La Centrul Social de Urgenţă „Sfântul Vasile” din mun. Craiova, au fost transportate 15 persoane, astfel:
– 6 persoane transportate de către echipajele Secţiei Regionale de Poliţie         Transporturi Craiova
– 9 persoane transportate de către echipajele Poliţiei Locale Craiova.                       La UPU – Spitalul nr. 1 de Urgenţă Craiova, au fost transportate 2 persoane, astfel:
-1 persoană de sex masculin de către echipajul SAJ Dolj;
-1 persoană de sex feminin de către ISU Dolj – EPA B2.
La Spitalul nr. 3 „Victor Babeş” Craiova, a fost transportată o persoană, de către un echipaj din cadrul Poliţiei Locale Craiova.

Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, după cum urmează:
– asistenţă medicală de urgenţă aeriană – 2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS