Dolj: Nu sunt drumuri închise. Peste 5.000 de consumatori nu au energie electricăLa nivelul județului Dolj situația drumurilor, având în vedere avertizarea meteorologică Cod Galben de ninsori însemnate cantitativ și pe alocuri viscol, este următoarea:

Drumuri Naţionale: S-a acţionat cu 59 utilaje, folosindu-se 650 tone material antiderapant. Se circulă în condiţii de iarnă, nu sunt drumuri închise.

Drumuri Judeţene: S-a acţionat cu 68 utilaje, folosindu-se 298 tone material antiderapant. Se circulă în condiţii de iarnă, nu sunt drumuri închise.

Serviciul Salubritate: Pe străzile şi bulevardele din mun. Craiova s-a acţionat cu 48 utilaje, folosindu-se 487 tone material antiderapant şi 2200 kg clorură de calciu. Se circulă în condiţii de iarnă.


Consumatori rămași fără energie electrică: 5032 de consumatori au rămas fără energie elecrică, din localitățile Mârșani, Cerăt, Giurgița, Lipovu și Calopăr. Se acționează cu 13 echipe de la CEZ pentru remedierea deficiențelor.

Pentru siguranţa cetăţenilor, se recomandă evitarea pornirii la drum pe timp de viscol şi ninsoare puternică, iar, dacă deplasarea este absolut necesară, să se informeze în prealabil dacă pe traseul stabilit nu sunt drumuri blocate.

Înainte   de   plecare,   să   se   asigure   că  sistemul   de   încălzire   funcţionează   eficient, rezervorul de combustibil este plin, iar autovehiculele sunt echipate corespunzător pentru  circulaţia  în condiţii   de   iarnă  (anvelope   specifice   sezonului   rece,   lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip etc.). Este important să se urmărească la posturile radio/tv buletinele meteorologice şi recomandările autorităţilor centrale şi locale.


Comenteaza acum

Alte stiri

19 martie 2018

Atenţie sporită în circulaţia pe drumurile publice

Până marți, 20 martie, ora 21.00 este în vigoare o informare meteorologică de precipitații în general moderate cantitativ, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, polei, vreme deosebit de rece pentru toată țara. Având în vedere condițiile ...

Sumarul ediției de marţi, 20 martie 2018

Top