12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraioveni urmăriţi internațional în Germania pentru jafuri domestice, încarceraţi

Craioveni urmăriţi internațional în Germania pentru jafuri domestice, încarceraţi

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Secției 6 Craiova au organizat, ieri, o acțiune pe linia punerii în executare a Mandatelor  Europene de Arestare.
Astfel, au fost desfășurate mai multe activități de control și verificări ale unor locații cunoscute cu risc criminogen, fiind identificați și încarcerați G. Iustinian, de 24 de ani și C. Artur, de 20 de ani, ambii din Craiova, pe numele cărora autoritățile judiciare din Germania au emis mandat european de arestare.
Aceștia, în perioada 01.07.2015 – 30.10.2015, împreună cu alte persoaneau săvârșit, în localittățile Bochum și Bottrop, mai multe infracțiuni împotriva persoanei (jafuri domestice).
Cei doi craioveni au fost prezentați Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis pe numele acestora ordonanțe de reținere pe timp de 24 de ore.
Polițiștii i-au introdus pe cei doi tineri în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dolj, urmând a fi perfectate documentele în vederea extrădării acestora către autoritățile judiciare din Germania.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS