Dolj: 119 sancțiuni contravenționale aplicate de polițiștii rutieriEfectivele Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naționale și Europene, împreună cu agenţi rutieri din cadrul Biroului Rutier Craiova şi al formaţiunilor rutiere din Dolj au executat, în cursul zilei de ieri, o acțiune în scopul prevenirii si combaterii evenimentelor rutiere cauzate de încălcarea regulilor de circulaţie de către pietoni. Totodată, polițiștii rutieri au acționat și pe linia prevenirii evenimentelor cauzate de neacordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii.

Ca urmare a abaterilor constatate polițiștii au aplicat 119 sancțiuni de peste 14.000 lei, dintre acestea 35 sancțiuni fiind aplicate pentru traversări neregulamentare; 3 pentru neacordare prioritate pietoni.


De asemenea, polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 10 permise de conducere.


Comenteaza acum

Alte stiri

16 martie 2018

Poliţiştii au confiscat opt tone de material feros la Potcoava

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu cei din cadrul Poliției orașului Potcoava, din judeţul Olt, au acționat, joi, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite. În urma activităților ...

Sumarul ediției de marţi, 20 martie 2018

Top