7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAutorii unui furt dintr-un autoturism, identificați și reținuți de polițiștii craioveni

Autorii unui furt dintr-un autoturism, identificați și reținuți de polițiștii craioveni

Polițiștii Secției 3 Craiova au fost sesizaţi, ieri, de către A. Daniel, de 35 de ani, din municipiu, că, în noaptea de 11/12.12.2016, persoane necunoscute au spart geamul portierei stânga al autoutilitarei de  serviciu, parcată în spatele blocului în care locuia, iar din interior au sustras un CD-player auto şi un detector radar . Valoarea prejudiciului cauzat se ridica la aproximativ 1000 de lei.
Polițiștii craioveni au demarat investigațiile și în urma colaborării cu colegii din  Slatina, județul Olt, au fost identificați autorii furtului, stabilind că se numesc I. Florinel, de 22 de ani, din comuna Mărunţei,  județul Olt, G. Silviu, de 22 de ani, din comuna Curtişoara, județul Olt și N. Mădălin, de 19 ani, din Slatina.
Cei trei suspecți au fost preluaţi sub escortă de polițiștii Secţiei 3 Craiova şi conduşi la sediul secţiei pentru audieri si continuarea cercetărilor.
Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate, urmând a fi restituit părţii vătămate.
În urma probatoriului administrat împreună cu procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, a fost dispusă continuarea urmăririi penale faţă de cei trei tineri sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
Cei trei suspecți au fost reţinuţi pentru 24 ore şi introduşi în arestul IPJ Dolj, urmând ca, astăzi, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS