15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovean arestat după ce a fost prins la volan beat și fără permis 

Craiovean arestat după ce a fost prins la volan beat și fără permis 

Polițiștii craioveni au încarcerat, miercuri, în arestul IPJ Dolj un craiovean pe numele căruia magistrații Judecăoriei Craiova au emis un mandat de arestare preventiv pentru 30 de zile pentru comiterea mai multor infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Mai exact, marți, 29 noiembrie, în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat în trafic pe Justinian B., de 42 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, pe strada 22 Decembrie 1989, fiind sub influența băuturilor alcoolice.Polițiștii rutieri l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Bărbatul a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, însă a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu avea permis de conducere, din cauza săvârșirii altor infracțiuni la regimul rutier cu doar câteva zile înainte. Astfel, prin ordonanţa poliţiei judiciare din cadrul Biroului Rutier Craiova s-a dispus efectuarea urmăririi penale a bărbatului pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul de către o persoană căreia dreptul de a conduce i-a fost suspendat şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

În baza probatoriului administrat a fost pusă în mişcare acţiunea penală şi a fost reţinut pe bază de ordonanţă pe o perioadă de 24 ore, iar în data de 30 noiembrie magistrații au emis mandat de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS