6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: A încercat să fugă de polițiști însă a fost blocat în trafic

Craiova: A încercat să fugă de polițiști însă a fost blocat în trafic

Un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a încercat, noaptea trecută, să fugă de un echipaj format din poliţişti şi jandarmi, dar a fost blocat în cele din urmă în trafic.

Astfel, potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, în noaptea de 16/17.11.2016, ora 0330, echipa de siguranță publică formată din polițiști din cadrul Secției 3 Poliție și jandarmi din cadrul G.J.Mb. Craiova, în timp ce executa serviciul de patrulare, pe Calea București, la intersecția cu strada Horia au observat un autoturism al cărui conducător auto a mărit viteza de deplasare la vederea echipajului de poliție.

S-a procedat la urmărirea autoturismului în cauză folosindu-se semnalele acustice și luminoase, reușindu-se blocarea acestuia și imobilizarea conducătorului auto.
Astfel, cu ocazia legitimării conducătorului auto, s-a stabilit că acesta se numește Valentin A, cu vârsta de 32 de ani, din Craiova. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Craioveanul a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în prezența medicului de gardă a refuzat acest lucru. Pe numele celui a fost întocmit dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS