12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTerenul pentru construirea Spitalului Regional de Urgență Craiova a fost transferat către Ministerul Sănătății

Terenul pentru construirea Spitalului Regional de Urgență Craiova a fost transferat către Ministerul Sănătății

Guvernul a dat astăzi o hotărâre prin care terenul pe care va fi construit Spitalului Regional de Urgență Craiova a fost transferat de la Ministerul Apărării la Ministerul Sănătăţii.

”(…) Se aprobă transmiterea unei părți din imobilul 2985, având datele de identificare prevăzute în anexa 2, din administrarea Ministerului Apărării Naționale, în
administrarea Ministerului Sănătății. (…) După preluare, partea de imobil transmisă potrivit art. 2 se va utiliza în vederea realizării Spitalului de Urgență Craiova. În cazul în care nu se respectă destinația părții de imobil prevăzută la art. 3, acesta revine de drept în administrarea Ministerului Apărării Naționale.
Predarea-preluarea părții de imobil transmisă potrivit art.2 se va face pe bază de protocol încheiat între părțile interesate, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri”, se arată în hotărârea de Guvern.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, anunţa încă din urmă cu câteva săptămâni că pentru construirea Spitalului Regional Craiova se va da o hotărâre de Guvern prin care terenul pe care va fi construită unitatea medicală va fi transferat de la Ministerul Apărării la Ministerul Sănătăţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS