11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi băuţi la volan

Dolj: Prinşi băuţi la volan

O patrulă mixtă formată din lucrători ai Poliţiei Filiaşi și jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj, aflându-se ieri după amiază în serviciul de patrulare, l-au depistat în trafic, pe strada col. Ion Ureche din oraş, pe P. Marin, de 68 de ani, din Craiova, în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice un autoturism.
P. Marin a fost testat cu aparatul etilotest de polițiști, astfel că a rezultat o concentrație de 0.63 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orăşenesc Filiaşi unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal.

Tot ieri după amiază, pe DN 65 F, în afara localităţii Craiova, polițiști  din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene l-au depistat în trafic pe B. Iulian, de 44 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS