10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Tânăr de 17 ani, încarcerat pentru furt calificat

Dolj: Tânăr de 17 ani, încarcerat pentru furt calificat

Polițiștii doljeni au încarcerat ieri, în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Dolj, un tânăr de 17 ani arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Mai exact, în data de 04.11.2016, cu ocazia investigațiilor efectuate de către lucrătorii Postului de Poliție Șimnicul de Sus în cauzele privind furturile comise, în data de 02.11.2016, pe raza localității respective, a fost depistat B.M., de 17 ani, din comună, suspectat de comiterea faptelor.

Din investigațiile polițiștilor a rezultat faptul că, în data de 02.11.2016, acesta a sustras din locuința unui bărbat un televizor precum și alte bunuri, prejudiciul cauzat fiind estimat la 2800 lei, iar din autoturismul unui alt localnic a sustrat un radio casetofon.

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate și restituite persoanelor vătămate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, iar față de B.M. a fost începută urmărirea penală, fiind luată măsura reținerii pentru 24 ore. Ulterior, suspectul a fost prezentat Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă, iar instanța a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS