12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoi poliţişti doljeni sunt campioni la karate

Doi poliţişti doljeni sunt campioni la karate

Doi poliţiști din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au participat, în perioada 18-21 octombrie, la Campionatul Naţional de Karate al Ministerului Afacerilor Interne, desfăşurat la Râmnicu Vâlcea, unde au ocupat primele două locuri la proba de Kumite.
La concurs au participat peste 50 de cadre de la toate structurile ministerului: poliţie, poliţie de frontieră, pompieri şi jandarmi.
La categoria 84 kg, agent de poliţie Popescu George Daniel și agent șef adjunct de poliţie Ileana Marius, din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Dolj, după ce i-au învins pe toți ceilalți participanți, au ajuns să se dueleze în marea finală.
Finala a fost una intens disputată, fiecare dintre cei doi polițiști dorindu-și titlul național, dar, la final, învingător a ieșit agentul de poliţie Popescu George Daniel, iar agentul șef adjunct de poliţie Ileana Marius s-a mulțumit, de această dată, doar cu poziția secundă.
De precizat este faptul că, agentul de poliţie Popescu George  Daniel este deja la al patrulea titlu consecutiv de campion național la karate. Din anul 2013, de la prima participare şi până în prezent a reuşit să îşi adjudece toate titlurile de campion național la acest sport, nimeni nereușind să-l învingă.
Agentul de poliţie Popescu George  Daniel are 27 de ani, și a absolvit Şcoala de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr Câmpina în decembrie 2012, iar de atunci îşi desfăşoară activitatea în structurile de ordine şi siguranţa publică, fiind mereu în slujba cetăţenilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS