17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Razie printre comercianţi

Dolj: Razie printre comercianţi

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice împreună cu reprezentanți din cadrul DADR Dolj și DSVSA Dolj au organizat ieri acţiuni în municipiul Băilești pentru prevenirea activităţilor ilicite de comerţ și faptelor de evaziune fiscală din domeniul „comercializării legumelor fructelor, precum  și comercializării cărnii și produselor din carne” .
În cadrul acțiunilor, oamenii legii au verificat 30 de agenţi economici persoane fizice şi juridice precum și mai multe mijloace de transport, iar în urma neregulilor constatate, polițiștii doljeni au aplicat 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 71.500 de lei.  De asemenea, polițiștii au confiscat 160 kg de carne precum și aproape 1 tonă de fructe, în valoare de peste 3.000 de lei.

În urma controlului efectuat în Băilești, polițiștii au constatat că reprezentanţii unui agent economic comercializa cantitatea de 50 kg carne vită, pentru care nu s-au putut prezenta documente de provenienţă.
Agentul economic a fost sancţionat contravenţional cu suma de 20.000 de lei dispunându-se totodată confiscarea cantității de 50 kg vită pentru care nu s-au prezentat documente de proveniență.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS