Dolj: Se întrerupe temporar furnizarea apei la Bechet, pe 4 octombrie

Autori


Compania de Apă Oltenia (CAO) SA a anunţat astăzi că în data de 4 octombrie, între orele 9:00 -16:00 , se va sista furnizarea apei potabile în oraşul Bechet, în vederea efectuării lucrărilor de modernizare a stației de apă prin montarea unui grup de pompare.

CAO atenţionează utilizatorii de apă potabilă că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.


Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.


Comenteaza acum

Alte stiri

14 martie 2018

Gata cu căldura în calorifere ziua!

Craiovenii care sunt racordați la sistemul centralizat al orașului nu vor avea căldură în calorifere între orele 8.00 – 20.00. SC Termo Craiova SRL a decis să restricționeze furnizarea căldurii pe timpul zilei, când temperaturile sunt mai ...

Sumarul ediției de luni, 19 martie 2018

Top