8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljLaborator de Tehnologia Informației la Universitatea din Craiova

Laborator de Tehnologia Informației la Universitatea din Craiova

Conducerea Facultății de Automatică, Calculatoare și Electronică va inaugura vineri, 30 septembrie, la ora 16:00, Laboratorul de Tehnologia Informației, din cadrul Departamentului de Calculatoare și Tehnologia Informației. Laboratorul, situat la etajul 3 al Corpului de Laboratoare (b-dul Decebal, nr. 107)  a fost renovat, amenajat și dotat de către compania Sintec Media, filiala Craiova.
Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică și Sintec Media doresc dezvoltarea comunicării cu studenții din domeniul tehnologiei informației, pentru ca împreună să îi conducă spre nivelul de cunoștințe și aptitudini cerut de piața de muncă software, în vederea unei mai bune pregătiri a acestora pentru momentul în care vor absolvi. În acest sens, dezvoltarea unui laborator unde, pe lângă activitățile didactice curente, se vor putea organiza ocazional sesiuni de training și laboratoare aplicând tehnologiile și limbajele de programare utilizate de Sintec Media, este considerată de ambele părți benefică pregătirii studenților Facultății de Automatică, Calculatoare și Electronică a Universității din Craiova.
Sintec Media este o companie de origine israeliană, prezentă și pe scena craioveană încă din 2005, care dezvoltă software de management al broadcasting-ului pentru programe TV, mizând pe două concepte de bază: inovaţie şi experienţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS