scathd.com
boxfetish.net
extremeclip.net

Dolj: “Săptămâna Prevenirii Criminalităţii 2016” a continuat cu prevenirea infracţiunilor cu violenţăMaratonul de activităţi cu caracter educativ-preventiv din cadrul „Săptămânii Prevenirii Criminalităţii 2016” a continuat și astăzi în județul Dolj. Ziua de 29 septembrie a fost marcată de activități derulate pentru prevenirea infracţiunilor cu violenţă.

Astfel, ofiţerii de prevenire împreună cu psihologi din cadrul Asociaţiei Dezvoltare şi Psihoterapie prin Acţiune, s-au deplasat la Liceul Teoretic “Henri Coandă” Craiova, unde au organizat o  activitate de prevenire a violenţei intrafamiliale în cadrul căreia elevele au  primi recomandări cu privire la importanţa stabilirii unor reguli şi limite de toleranţă încă de la începutul unei relaţii, astfel încât aceasta să fie una sănătoasă, lipsită de orice forma de violenţă.


Tinerii, dar și cadrele didactice participante la dezbatere, au privit cu maxim interes prezentarile făcute de polițiști și de partenerii noștri la această activitate, intelegând ca nu trebuie sa tolereze, sub nici o forma, un comportament violent.

Galerie foto


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

17 noiembrie 2017

Gorj: Bărbat reținut pentru violență în familie

Un bărbat, de 39 de ani, din comuna gorjeană Bengești-Ciocadia, a fost reținut în urmă cu puțin timp sib acuzația de violență în familie. Suspectul este acuzat că la începutul acestei săptămâni și-ar fi agresat sotia, de 39 de ani.

Sumarul ediției de sâmbătă, 18 noiembrie 2017

Top