8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: "Despre visuri", în cadrul "Prăvăliei culturale" de la Casa de Cultură „Traian Demetrescu”

Craiova: „Despre visuri”, în cadrul „Prăvăliei culturale” de la Casa de Cultură „Traian Demetrescu”

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova organizează mâine, de la ora 19:00, o nouă întâlnire din cadrul proiectului „Prăvălia culturală îți dă rendez-vous la Tradem!”. „Cei care se vor aduna «la tejghea», în Salonul Medieval al instituției, vor avea de răspuns la întrebarea «Visezi? ».

„Vom vorbi despre visurile noastre, de noapte și de zi, cu ochii închiși sau cu ochii deschiși, despre visuri a căror realizare stă în putința noastră sau despre cele care depind și de alții, despre visuri care se împlinesc și altele care rămân pentru totdeauna visuri – și de ce se întâmplă astfel. Vom povesti despre rolul pe care îl au visurile în viața noastră, în ce măsură ne sunt benefice sau nu, când ne îmbogățesc și când creează false așteptări. Orice altă abordare a temei este binevenită”, precizează organizatorii.

Moderator al întâlnirii este Cornel Mihai Ungureanu, redactor-șef al revistei on-line Prăvălia culturală (http://pravaliaculturala.ro/). Intrarea publicului este liberă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS