Craiova: „HUManIMAL”, spectacol de dans contemporan, la Teatrul “Colibri”

Teatrul Colibri Craiova va fi, miercuri, la ora 19.00, gazda spectacolului de dans contemporan „HUManIMAL ”, eveniment ce face parte din proiectul „Săptămâna dansului craiovean”, proiect organizat de Asociația Dance Conspiracy și finanțat de DJST Dolj.

Spectacolul HUManIMAL are în spate o echipă tânără de dansatori, actori și muzicieni, care cu pasiunea, credința și profesionalismul lor, într-un limbaj universal precum cel al muzicii și al dansului, dau viață unui moment intens, cu o vibrație aparte. Timp de o oră, interpreții construiesc un spațiu în care ești atras și oarecum izolat, captiv nevoii de deconectare de la realitate.

Magia se naște din muzica ce se construiește frust, cu ajutorul sonorității unor instrumente tradiționale precum: didgeridoo, drimba, claves, rainstik, seeds maracas, balinese frog și rafinat, prin acordurile chitarei electrice, care trece de la nuanțe psihedelice la semne sonore de forță.

Misterul îl creează dansul, care te lasă uneori să te identifici cu ceea ce vezi și alteori te provoacă să descifrezi simboluri ori sensuri, abia sugerate.


Coregrafia spectacolului este realizată de Alina Lazăr Iacov, iar compozitie muzicală Valentin Luca și Darie Nemeș.

În distribuţie: Ema Constantin, Răzvan Stoian, Maria- Luiza Dimulescu, Vlad Troncea, Diana Bejan, Simona Dabija, Bogdan Olaru, Hermina Dohotariu. Intrarea este liberă.Comenteaza acum

Alte stiri

29 iulie 2017

A murit actorul Eugen Cristian Motriuc

Teatrul Mic anunţă că actorul Eugen Cristian Motriuc a murit la vârstă de 68 de ani. “Eugen Cristian Motriuc, actor al Teatrului Mic din Bucureşti vreme de trei decenii a plecat dintre noi zilele acestea, lăsând în urmă amintirea unor ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 19 august 2017

Top