14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Dosare penale pentru infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

Dolj: Dosare penale pentru infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

Aseară, în jurul orei 19.45, polițiștii din cadrul Compartimentului Poliţie Rutieră Băileşti l-au depistat pe T. Radu, în vârstă de 42 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism, pe strada Revoluţiei din localitate, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce.
În cauză a fost întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.

De asemenea, în data de 14.09.2016, ora 19.45, lucrătorii din cadrul Formațiunii Rutiere Calafat aflați în serviciul de supraveghere a traficului l-au depistat în trafic pe M. Lia, în vârstă de 24 de ani, din Corabia, Olt în timp ce conducea un autoturism, pe Bld. Tudor Vladimirescu din localitate, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat concentrația de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Calafat unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii doljeni au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

În aceeași seară, în jurul orei 21.00, lucrători ai Formațiunii Rutiere și Ordine Publică Segarcea l-au depistat pe O. Adrian, în vârstă de 35 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism, pe strada Unirii din orașul Segarcea, având o alcoolemie de 1.06 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii l-au condus pe bărbat la unitatea medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS