6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAmbasadorul SUA a făcut declaraţii la Craiova: "Singurele steaguri care contează pentru mine sunt cele ale Americii şi României"

Ambasadorul SUA a făcut declaraţii la Craiova: „Singurele steaguri care contează pentru mine sunt cele ale Americii şi României”


Ambasadorul SUA, Hans Klemm, prezent la această oră în Craiova, a făcut în urmă cu puţin timp o scurtă precizare în legătură cu fotografia care îl înfăţişa ţinând steagul secuiesc, în timpul unei vizite în Covasna. Fotografia a fost postată pe Facebook de primarul oraşului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad.

„Singurele steaguri care contează pentru mine sunt cele ale Americii şi României. Fotografia respectivă a fost făcută într-un context în care doar am vrut să fiu politicos. Parteneriatul strategic româno-american este acum mai puternic ca niciodată”, a spus Hans Klemm.

Ambasadorul SUA în România a participat astăzi la Craiova la o întâlnire cu rectorul Universității din Craiova – Cezar Ionuț Spânu și cu studenții beneficiari ai burselor de pregătire oferite de Uzina Ford. Întâlnirea a avut ca subiecte de discuție antreprenoriatul și bursele de pregătire/calificare pentru tineri oferite de firme de producție. Evenimentul a fost găzduit de secția “American Corner” din cadrul  Bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman”.

Un amplu material despre vizita ambasadorului Hans Klemm la Craiova veţi putea citi în ediţia de vineri a Gazetei de Sud.

Editor: Ionuţ Nica

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS