Craiovence cercetate pentru contrabandă cu țigări

tigari-piata

Trei craiovence au fost depistate ieri de polițiștii craioveni în timp ce ofereau spre vânzare 83 pachete de țigări (1660 țigarete ) care nu aveau aplicate elemente de fiscalizare ale autorităţilor din România.

În jurul orei 8.30, o echipă din cadrul Secției 5 Poliție Craiova, în urma activităților specifice desfășurate, a depistat-o pe P.M., de 17 ani, din Craiova, care oferea spre vânzare 33 pachete de ţigări care nu aveau aplicate elemente de fiscalizare ale autorităţilor din România.

În aceeași zi, la ora 13.00, polițiști din cadrul aceleiași secții de poliție și jandarmi le-au depistat pe Gabriela J., de 27 ani şi Cristina V. de 32 ani, din Craiova care ofereau spre vânzare 50 pachete de ţigări ce nu aveau aplicate elemente de fiscalizare ale autorităţilor din țara noastră.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, acestea urmând a fi predate reprezentanţilor Direcţiei Regionale Vamale Craiova pentru calcularea prejudiciului cauzat bugetului de stat. Pe numele celor trei craiovence polițiștii au întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă cu țigări.


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

29 septembrie 2016

CSM București – SCM Craiova, derbiul etapei

Etapa a cincea din Liga Națională de handbal feminin programează astăzi un derbi, între CSM București, campioana României, și câștigătoarea Ligii Campionilor în sezonul trecut, și SCM Craiova, formație care luptă pentru un loc pe podium la ...

Sumarul ediției de joi, 29 septembrie 2016

Top