Dolj: Beat şi fără permis a intrat cu maşina în gard

etilotest

Polițiștii Secției 4 Rurală Coșoveni au fost sesizaţi, ieri, de către B. Ionel, de 36 ani, din comuna Bratovoieşti, judeţul Dolj, că o persoană a intrat cu autoturismul în gardul împrejmuitor al imobilului său, distrugându-i astfel două lacre, după care a părăsit locul producerii evenimentului la volanul autoturismului condus.

În urma verificărilor efectuate a fost depistat conducătorul autoturismului implicat în evenimentul rutier în persoana lui B. Gheorghe, de 43 de ani, din localitate.

Întrucât cel în cauză emana halena alcoolică s-a procedat la testarea sa cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Clinic de Urgenţă nr.1 Craiova pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, însă în prezența medicului a refuzat acest lucru.

De asemenea, s-a procedat la verificarea doljeanului stabilindu-se faptul ca acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „ refuzul de la prelevarea de mostre biologice”.


Comenteaza acum

Alte stiri

26 septembrie 2016

Craiovean cercetat pentru conducere fără permis

O patrulă de siguranță publică din cadrul Secției 6 Poliție Craiova, în timp ce executa  serviciul de patrulare, a oprit, ieri după amiază, pe strada Fragilor din municipiu, un autovehicul condus de P. Ionuţ, de 24 de ani, din municipiu.
22 septembrie 2016

Acţiune de prevenţie a poliţiştilor mehedințeni

În ultimele 24 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier au continuat acţiunile pe şoselele mehedinţene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi ...

Sumarul ediției de joi, 29 septembrie 2016

Top