Actul de identitate și dovada plății amenzii de circulație se pot trimite, scanate, pe adresa de e-mail a Inspectoratului de Poliție Județean DoljInspectoratul Judeţean de Politie Dolj operaționalizează prevederile O.U.G. nr. 41 din 2016 privind stabilirea unor măsuri de simplificare la nivelul administrației publice centrale și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Atât copia actului de identitate, necesară obținerii unor documente de la poliție (cazier judiciar, avize, atestate etc.), cât și dovada plății amenzii de circulație se pot trimite, scanate, pe adresele de mail ale Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. (Documentul scanat trebuie să fie lizibil și să nu depășească 2 Mb)

Pe site-ul nostru – www.dj.politiaromana.ro – la secțiunea Utile/Corespondenta on-line, puteți găsi adresele de mail ale serviciilor si unităților teritoriale de poliție din judetul Dolj.

Astfel, pentru a nu mai apela la serviciile poștale sau pentru a nu vă mai deplasa la unitatea de poliție, trebuie să transmiteți dovada plății amenzii la e-mailul unității teritoriale din care face parte agentul constatator care v-a sancționat (Ex. Pentru a trimite dovada platii unei amenzi aplicate de un poliţist din cadrul Biroului Rutier Craiova veţi folosi adresa [email protected], de asemenea dovada unei sancţiuni aplicate de un poliţist din cadrul Politiei municipiului Calafat se poate trimite la adresa [email protected], etc. ).


De asemenea, nu mai este nevoie să veniți cu copie xerox a cărții de identitate pentru a obține documente eliberate de poliție. Este suficient să transmiteți copia scanată a documentului de identitate pe e-mailul Serviciului (Ex. Serviciul Cazier Judiciar va avea adresa [email protected], Serviciul Ordine Publica va răspunde solicitărilor primite pe adresa [email protected], etc.) sau Subunităţii (Ex. Politia Mun. Băileşti va avea adresa de mail [email protected]) de la care doriţi să obţineţi acte şi documente aflate în competenţa poliţiei.

Reamintim faptul ca, toate informaţiile şi adresele de mail le veţi găsi, centralizat şi organizate în ordine alfabetică, pe site-ul nostru www.dj.politiaromana.ro – la secțiunea Utile/Corespondenta on-line.

Certificatul de cazier judiciar se eliberează, de regulă, pe loc, sau în cel mult 3 zile de la data solicitării, în situațiile în care cererea este depusă în România.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 22 noiembrie 2017

Top