Dolj: Posesori de mandate în spatele gratiilorPolițiști din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Calafat au organizat,ieri, o acţiune pe linia depistării persoanelor urmărite în temeiul legii, astfel că, în urma investigațiilor, a fost depistat și prins D. Cristian, de 30 de ani, din localitate.

Pe numele acestuia Judecătoria Craiova a emis mandat de executare a pedepsei închisorii pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an și 2 luni. Bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova.

Tot ieri, lucrători din cadrul Posturilor de Poliție Celaru și Apele Vii, în urma activităților specifice întreprinse, l-au depistat și încarcerat la Penitenciarul Craiova pe R. Mircea, de 26 de ani, din comuna Apele Vii, Dolj.


Persoana în cauză are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an și 4 luni conform mandatului de executare emis de Judecătoria Craiova.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de luni, 18 iunie 2018

Top