Craiovean bănuit de comiterea unui furt din locuință, reţinut

Foto: radioiasi.ro


În data de 12.07.2016, în jurul orei 11.00, UN craiovean, de 66 de ani, a sesizat, pe 12 iulie, că în noaptea de 11 – 12 iulie, persoane necunoscute au sustras un televizor LCD, din locuinţa fiului său.

La fața locului s-a constatat că prin forţarea a două ferestre de termopan, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras bunuri, cauzând un prejudiciu de 6.500 lei.

În urma activităților desfășurate de polițiștii Secției 6 Poliție Craiova au fost identificați suspecții M. Laurenţiu, de 19 ani și I.C., de 15 ani, ambii din municipiu.


În baza probatoriului administrat, la data de 01.09.2016, s-a dispus continuarea urmăririi penale față de M. Laurenţiu care se sustrăgea cercetărilor.

Astfel, în urma investigațiilor, în cursul zilei de ieri, polițiștii craioveni l-au depistat pe tânărul de 19 ani, împotriva sa fiind pusă în mișcare acțiunea penală. Totodată, în baza probatoriului administrat s-a luat măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de furt în formă continuată. Minorul I.C. urmează a fi expertizat medico-legal în vederea stabilirii discernământului.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de luni, 25 iunie 2018

Top