12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovean bănuit de comiterea unui furt din locuință, reţinut

Craiovean bănuit de comiterea unui furt din locuință, reţinut

În data de 12.07.2016, în jurul orei 11.00, UN craiovean, de 66 de ani, a sesizat, pe 12 iulie, că în noaptea de 11 – 12 iulie, persoane necunoscute au sustras un televizor LCD, din locuinţa fiului său.
La fața locului s-a constatat că prin forţarea a două ferestre de termopan, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras bunuri, cauzând un prejudiciu de 6.500 lei.
În urma activităților desfășurate de polițiștii Secției 6 Poliție Craiova au fost identificați suspecții M. Laurenţiu, de 19 ani și I.C., de 15 ani, ambii din municipiu.
În baza probatoriului administrat, la data de 01.09.2016, s-a dispus continuarea urmăririi penale față de M. Laurenţiu care se sustrăgea cercetărilor.
Astfel, în urma investigațiilor, în cursul zilei de ieri, polițiștii craioveni l-au depistat pe tânărul de 19 ani, împotriva sa fiind pusă în mișcare acțiunea penală. Totodată, în baza probatoriului administrat s-a luat măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de furt în formă continuată. Minorul I.C. urmează a fi expertizat medico-legal în vederea stabilirii discernământului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS