Dolj: Neateanția face noi victimeIeri, pe DN 65, în afara localității Pieleşti, R. Bogdan, de 46 de ani, din Craiova, în timp ce conducea o autoutilitară, la ieşirea din dintr-un service auto, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului, condus din direcţia Balş către Craiova, de L. Sorinel, de 31 ani, din comuna Laloşu, Vâlcea, iar pentru a evita coliziunea dintre cele două vehicule, acesta din urma a părăsit partea carosabilă la dreapta, izbindu-se de stâlpul porții de acces în service.

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a bărbatului de 31 de ani şi a unei pasagere din același autoturism în vârstă de 21 de ani, din comuna Laloşu, Vâlcea.


Polițiștii rutieri ajunși la fața locului au întocmit în cauză dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Comenteaza acum

Alte stiri

22 iunie 2018

Vâlcea: DJ 605 blocat total

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vâlcea a anunţat că DJ 605, în comuna Vaideeni, este blocat total din cauza inundaţiilor de aseară. Şoferii pot folosi ruta ocolitoare DJ 676 prin Slătioara.
22 iunie 2018

Vâlcea: Jocurile de noroc sub “lupa” poliţiştilor

Poliţişti din cadrul Serviciului Ordine Publică – Compartiment Sisteme Securitate Private şi Poliţia Râmnicu Vâlcea – Compartiment Sisteme Securitate au efectuat, ieri, o acţiune care a vizat organizatorii de jocuri de noroc (săli de ...

Sumarul ediției de luni, 25 iunie 2018

Top