Dolj: Neateanția face noi victimeIeri, pe DN 65, în afara localității Pieleşti, R. Bogdan, de 46 de ani, din Craiova, în timp ce conducea o autoutilitară, la ieşirea din dintr-un service auto, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului, condus din direcţia Balş către Craiova, de L. Sorinel, de 31 ani, din comuna Laloşu, Vâlcea, iar pentru a evita coliziunea dintre cele două vehicule, acesta din urma a părăsit partea carosabilă la dreapta, izbindu-se de stâlpul porții de acces în service.

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a bărbatului de 31 de ani şi a unei pasagere din același autoturism în vârstă de 21 de ani, din comuna Laloşu, Vâlcea.


Polițiștii rutieri ajunși la fața locului au întocmit în cauză dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Comenteaza acum

Alte stiri

19 octombrie 2017

Vâlcea: Două minore cercetate pentru furt din autoturisme

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea cercetează două minore, de 17 și 15 ani, pentru furturi din autoturisme. Miercuri, 18 octombrie, polițiștii de investigați criminale din cadrul Poliției ...

Sumarul ediției de duminică, 22 octombrie 2017

Top