10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Accident cu două victime în localitatea Pieleşti

Dolj: Accident cu două victime în localitatea Pieleşti

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut în această dimineaţă în localitatea Pieleşti, pe DN 65. Potrivit poliţiştilor doljeni, S. Dan, de 55 de ani, din municipiul Drăgășani, Vâlcea, conducea o un autorism Ford Fusion, dinspre Balș către Craiova, nu a redus viteza de deplasare în curbă și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un tir condus din sens opus de S. Aurel, de 28 de ani, din sat Cartojani, județul Giurgiu.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului de 55 de ani și pasagerei din același autoturism în vârstă de 16 ani.
Polițiștii rutieri ajunși la fața locului au efectuat primele cercetări, stabilind că persoanele implicate în evenimentul rutier nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate de polițiștii rutieri din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene pentru a se stabili cu exactitate mecanismul de producere al evenimentului rutier.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS