“Craiova SportFEST” la cea de-a treia ediţieDirecţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Dolj organizează, în data de 17 septembrie 2016, a treia ediţie a acţiunii „Craiova SportFEST”. Manifestarea se doreşte o sărbătoare a sportului, incluzând demonstraţii, întreceri şi animaţie în cadrul a 21 de discipline sportive: baschet, dans, aerobic, alpinism, handbal, fotbal, volei, tenis, tenis de masă, badminton, radioamatorism, şah, table, lupte, judo, karate, scrimă, box, tir cu arcul, cros, echitaţie.

Prin organizarea acestui eveniment se urmăreşte prezentarea şi promovarea sportivilor craioveni, implicarea populaţiei în activităţile sportiv recreative şi în spectacolul sportiv, dar şi prezentarea ofertei sportive, în vederea atragerii copiilor pentru practicarea sportului de performanţă.

Activităţile se vor desfăşura în Piaţa Mihai Viteazul, Piaţa William Shakespeare, centrul civic şi hipodromul din Parcul “Nicoale Romanescu”. Startul manifestării va fi dat de un cros care va debuta începând cu ora 10, pe traseul strada A.I. Cuza – Piaţa Mihai Viteazul.

Precizăm că manifestarea face parte din programul european ”Săptămâna Europeană a Sportului”.


 

 


Comenteaza acum

Alte stiri

21 iunie 2018

Mehedinţi: Coliziune între un autoturism şi un tir

Staţia Vânju Mare intervine în acest moment la un accident rutier, în localitatea Vânători, produs între un autoturism şi un tir. Două persoane sunt încarcerate. Potrivit ISU Mehedinţi, din fericire victimele sunt conştiente. Un sens de ...

Sumarul ediției de vineri, 22 iunie 2018

Top