22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljIncendiu la Finanţele doljene

Incendiu la Finanţele doljene

Azi dimineaţă, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit în această dimineaţă cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit în imobilul Administraţiei Judeţeane a Finanţelor Publice Dolj, destinat administrării persoanelor fizice, din str. Mihail Kogălniceanu. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta într-o încăpere de la etaj la mobilier și maculatură cu degajare mare de fum, existând posibilitatea de propagare la restul încăperilor.  După aproximativ o oră incendiul a fost lichidat, în urma acestuia au ars maculatură și un corp de mobilier, o imprimantă multifucțională  și s-au  degradat 10 calculatoare și cinci imprimante. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un scurtcircuit electric. Evenimentul nu a produs perturbări semnificative în activitatea instituţiei, aceasta fiind reluată imediat prin reorganizarea activităţii în spaţiul existent în Holul mare – parter din incinta Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Dolj, la sediul din Str. Mitropolit Firmilian nr. 2, astfel:
– Ghişeele 1 şi 2 – pentru persoane fizice: cedarea folosinţei bunurilor, înregistrare şi eliberare adeverinţe de venit, depunere declaraţii fiscale(200, 201, 221 etc) şi taxa timbru de mediu, .
– Ghişeul 8 – executare silită persoane fizice
– Ghişeu 7 – evitarea dublei impuneri
Bazele de date aparţin ANAF, fiind salvate pe serverele acesteia şi nu se vor putea invoca din partea contribuabililor anumite motivaţii, folosind acest eveniment, pentru neîndeplinirea obligaţiilor către bugetul consolidat al statului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS