5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: La volan cu o alcoolemie de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat

Craiova: La volan cu o alcoolemie de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Craiova și Biroului Rutier Craiova, în timp ce acționau pe strada Bucura, au oprit sâmbătă, 20 august, în jurul orei 17.00, un autoturism la volanul căruia se afla A. Dumitru, de 38 de ani din Craiova, care emana miros de alcool.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la Spitalul Clinic de Urgență Craiova în vederea recoltării de monstre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, însă acesta a refuzat recoltarea. În cauză, polițiștii craioveni au întocmit un dosar penal.

De asemenea, noaptea trecută, în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat pe I. Telemac, de 33 ani, din comuna Cerăt, care conducea un autoturism pe strada Gheorghe Chițu, sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar în urma testării a rezultat o îmbibație alcoolică de  0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la Spitalul Clinic de Urgență Craiova în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Și pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS