Craiova: Amendat cu 10.000 de lei pentru vânzare ilegală de fructe

Foto: Arhiva GdS
Foto: Arhiva GdS

În acest sfârșit de săptămână, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat în municipiul Craiova o amplă acţiune pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale și a activităţilor ilicite de comerţ din domeniul comercializării legumelor și fructelor.

În cadrul acțiunii, oamenii legii au verificat peste 30 de societăţi comerciale și agenți economici persoane fizice, precum și mai multe mijloace de transport. În urma neregulilor constatate, polițiștii doljeni au aplicat nouă sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 60.000 lei.

De asemenea, oamenii legii au confiscat și peste șase tone de legume și fructe în valoare de aproape 7.000 lei.

Unul dintre agenții economici prinși în ilegalitatea a fost descoperit în urma controlului efectuat în Piața Chiriac, din Craiova. Polițiștii doljeni au descoperit că reprezentanții unui agent economic dețineau în vederea comercializării cantitatea de 3.270 kilograme de fructe, pentru care nu au putut prezenta documente de provenienţă.

Agentul economic a fost sancţionat contravenţional cu suma de 10.000 lei, dispunându-se totodată confiscarea cantității de fructe, în valoare de 3.270 lei, pentru care nu s-au prezentat documente de proveniență.


Comenteaza acum

Alte stiri

1 octombrie 2016

Extinderea Clinicii de Oncologie a SJU Craiova, în aer

Proiectul Consiliului Județean (CJ) Dolj privind reabilitarea și extinderea Clinicii de Oncologie-Dermatologie a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Craiova pare să aibă șanse infime de realizare. Anunțul a fost făcut în ședința de joi a CJ ...
1 octombrie 2016

Ritmul lucrărilor la Centura de Sud, monitorizat video

În şedinţa de joi a Colegiului Prefectural Dolj, prefectul judeţului, Sorin Răducan, s-a interesat de stadiul lucrărilor la varianta de ocolire Craiova Sud, centura care face legătura între DN 6 Craiova – Caracal şi DN 65 Craiova – ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 1 octombrie 2016

Top