11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljean în arest pentru 30 de zile

Doljean în arest pentru 30 de zile

Miercuri, 17.08.2016, în jurul orei 10.30, poliţiştii Postului de Poliţie Negoi au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Livezilor din comună s-a produs un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale. Imediat, polițiștii s-au deplasat la locul indicat unde au constatat faptul că L. Ionuț, în vârstă de 23 ani, din comuna Urzicuţa, Dolj a condus un autoturism și a lovit din spate un alt autovehicul condus de C. Mihai, în vârstă de 47 ani, din comuna Negoi. După impact, L. Ionuț l-a agresat fizic pe celălalt conducător auto, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică.
La sosirea echipajului de poliţie, tânărul a continuat să se manifeste violent, fapt care a determinat ca poliţistul să procedeze la imobilizarea şi încătușarea acestuia. Pentru că șoferul emana vapori de alcool, a fost condus la Spitalul Băilești, unde, în prezenţa personalului medical, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Persoana în cauză a fost condusă la sediul Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast, unde au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducere fără permis, refuz recoltare probe biologice, tulburarea ordinii şi liniștii publice, distrugere şi lovire şi alte violente, fiind reținut pentru 24 ore, și introdus în arestul I.P.J. Dolj.
În cursul zilei de ieri, L. Ionuț a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti cu propunere de arestare preventivă. Pe numele celui în cauză s-a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS