10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Acțiuni pentru creșterea gradului de siguranța rutieră

Dolj: Acțiuni pentru creșterea gradului de siguranța rutieră

Acțiunile preventive pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, desfășurate de către polițiștii doljeni, au continuat și ieri pe principalele drumuri din județul nostru cu risc de producere a accidentelor ridicat. Oamenii legii au acționat în scopul prevenirii şi combaterii indisciplinei manifestată de pietoni în traversarea străzii sau utilizării drumului public, dar și pentru pentru prevenirea accidentelor de circulație generate de neacordarea priorităţii de trecere pietonilor ce au acest drept.

În cadrul acțiunilor, polițiștii au constatat 159 de abateri de natură contravențională, pentru sancționarea cărora, au aplicat amenzi în valoare de aproape 30 000 lei. Dintre acestea, 69 de sancțiuni au fost aplicate unor pietoni care au traversat neregulamentar drumurile, iar alte 11 sancțiuni au fost aplicate unor șoferi care nu acordat prioritate de trecere pietonilor.
De asemena, polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce 21 de permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS