13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi băuţi la volan

Dolj: Prinşi băuţi la volan

Lucrătorii Compartimentului Rutier Băileşti, l-au depistat ieri după amiază, pe DN 55 A, în comuna Rastu Vechi, pe V. Ion, în vârstă de 51 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Polițiștii l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la Spitalul din Băileşti unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşii infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.
În aceeași zi, polițiștii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Melinești l-au depistat în trafic pe I. Ionel, în vârstă de 25 de ani, din comuna Şimnicu de Sus, Dolj, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N.6 B – în comuna Goiești, din direcția Craiova – Melinești, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost condus la Spitalul Clinic de Urgenţă Nr. 1 Craiova unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii rutieri au întocmit dosar penal de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.
De asemenea, în data de 07.08.2016, ora 23.00, pe D.J. 553, în localitatea Ciupercenii Noi, lucrători ai Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare l-au depistat în trafic pe B. Veronel, în vârstă de 23 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Calafat pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS