6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni prinşi sub influenţa alcoolului la volan

Doljeni prinşi sub influenţa alcoolului la volan

Aseară, în jurul orei 20.30, pe strada Victoriei din municipiul Băileşti, a fost depistat în trafic Ş. Ilie, de 43 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că are o concentraţie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat , motiv pentru care a fost condus la Spitalul Băileşti unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.

Aseară, pe strada Jiului din comuna Cetate, polițiștii aflați în serviciul de patrulare l-au depistat în trafic pe C. David, de 44 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
C. David a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest, cât și recoltarea de probe biologice. Oamenii legii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.

Aseară, pe strada Mihai Viteazul din Dăbuleni, polițiștii doljeni aflați în executarea atribuțiilor de serviciu l-au depistat în trafic pe T. Dorel, de 45 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o îmbibaţie alcoolică de 0.87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii l-au condus pe bărbat la Spitalul Dăbuleni unde i-au fost recoltate probe în vederea stabilirii alcolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal.

Aseară, în jurul orei 21.30, polițitii aflați în executarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Mihai Viteazul din Dăbuleni, l-au depistat în trafic pe G. Sorin, de 31 de ani, din localitate, în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere.
Întrucât cel în cauză emana miros de băuturi alcoolice a fost testat cu aparatul etilotest, astfel rezultând o îmbibaţie alcoolică de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat .
Polițiștii doljeni au întocmit dosar penal în cauză pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS